Apartament 2 camere

Alege-ți locuința mult căutată în complex Qualis. Atent gândite și proiectate, apartamentele cu 2 camere sunt locuința ideală pentru nevoile unei familii tinere. Descoperă noile modele de apartamente 2 camere Brașov din complexul nostru Qualis 2. Dacă-ți dorești să știi care este disponibilitatea sau oferta pentru apartamente cu 2 camere, poți să le afli din secțiunea Disponibilitate.

Apartamentul cu 2 camere de tip 1 îți oferă mai mult confort, fiind ideal pentru nevoile unei familii tinere. Materiale și finisajele moderne de calitate superioară, îți oferă o notă de confort și transformă spațiul într-unul primitor, destins și modern. Camera de zi spațioasă, confortabilă și luminoasă, cu iesire spre terasă, bucătăria bine compartimentată cu zonă de dining și dormitorul modern te vor face să te simți minunat la tine acasă.
Suprafata utila 52.03 mp
Balcon 7.14 mp
Apartamentele cu 2 camere Qualis 2 îți oferă o priveliste minunată a Brașovului și a munților în fiecare moment al zilei. Cu o structură de tip decomandat și spațios, apartamentul cu 2 camere îmbină armonios toate elementele cheie pentru locuința dorită, perfect adaptată stilului tău de viață activ. Apartamentul de Tip 1 include un dormitor matrimonial cu ieșire spre terasă și dressing propriu modern. Livingul luminos dispune de o mică zonă de dining și are ieșire spre terasă. Iar dacă ești pasionat de gătit, bucătăria spațioasă este cadrul perfect pentru a încerca noile rețete. 
Suprafata utila 60.21 mp
Balcon 13.72 mp
Apartamentul cu 2 camere de Tip 3 îți oferă o priveliste minunată a Brașovului și a munților în fiecare moment al zilei, chiar de pe cele două terase ale sale. Acest model de apartament cu două camere îmbină armonios zona de zi cu cea de odihnă și îți oferă un grad crescut de confort și intimitate. Dormitorul dispune de un dressing încăpător și are ieșire spre propria terasa. Apartamentul include un hol cu spațiu de depozitare, o bucătarie perfectă pentru a pune în practică pasiunea de a găti și o cameră de zi modernă și primitoare, cu ieșire spre a doua terasă.
Suprafata utila 65.54 mp
Balcon 7.52 + 7.28 mp
Apartamentele cu 2 camere, din incinta Qualis 2, îți oferă o priveliște minunată a Brașovului și a munților în fiecare moment al zilei. Cu o structură de tip decomandat și spațios, apartamentul cu 2 camere îmbină armonios toate elementele cheie pentru locuința dorită, perfect adaptată stilului tău de viață activ. Livingul spațios și luminos cu acces spre terasă este primitor, fiind locul perfect pentru a petrece timpul liber. Holul cu spațiu de depozitare, dormitorul matrimonial cu ieșire spre terasă și bucătăria bine compartimentată te vor face să te simți minunat la tine acasă.
Suprafata utila 51.89 mp
Balcon 3.63 + 3.63 mp
Apartamentul cu 2 camere de Tip 5 îți oferă mai mult confort, fiind ideal pentru nevoile unei familii tinere. Materiale și finisajele moderne de calitate superioară, îți oferă o notă de confort și transformă spațiul într-unul primitor, destins și modern. Camera de zi spațioasă, comfortabilă și luminoasă, cu iesire spre terasă, bucătăria bine compartimentată cu zonă de dining și dormitorul modern te vor face să te simți minunat la tine acasă
Suprafata utila 52.03 mp
Balcon 9.10 mp
Apartamentul cu 2 camere de Tip 6 îți oferă mai mult confort, fiind ideal pentru nevoile unei familii tinere. Materiale și finisajele moderne de calitate superioară, îți oferă o notă de confort și transformă spațiul într-unul primitor, destins și modern. Camera de zi spațioasă, comfortabilă și luminoasă, cu iesire spre terasă, bucătăria bine compartimentată cu zonă de dining și dormitorul modern te vor face să te simți minunat la tine acasă
Suprafata utila 52.03 mp
Balcon 8.05 + 8.77 mp