Cum alegi mobila pentru dormitor în apartamentele noi

Ai reuşit! Esti cu cheia în mână de la apartamentul cel nou şi te gândeşti ce urmează. Îţi spunem noi: multe întrebări cum să arate interiorul, ce fel de stil îţi doreşti în noua ta casă, ce plante să cumperi pentru spaţiile luminate şi multe altele. Dacă nu îţi permiţi un designer care să te ajute să găseşti stilul care ţi se potriveşte avem câteva sfaturi simple pentru tine atunci când doreşti să alegi mobila pentru dormitor.

  1. Calculează bugetul

Nu e uşor să cauţi mobila pentru dormitor. Când ai un buget stabilit acest lucru te ajută să nu fi impulsiv la cumpărături. Braşovul oferă o gamă largă de mobilier, astfel apartamentele noi pot fi decorate într-un timp foarte scurt şi cu stil. Vă recomandăm să luaţi în considerare şi piesele de mobilier second hand. Veţi fi uimiţi de calitate şi de preţ!

  1. Măsoară cu precizie

Foloseşte un metru pentru a măsura lungimea și lățimea camerei. Ia în considerare dimensiunile oricăror alcove sau alte spații înalte în cameră. Cu măsurile corecte  poţi proiecta aspectul camerei și să te asiguri că totul se potrivește în mod corespunzător. Nu numai că vei economisi timp atunci când găseşti în sfârșit piesele potrivite, vei evita, de asemenea, banii pierduți pe mobilierul necorespunzător.

  1. Alege mobilierul potrivit

Cele mai multe dormitoare conţin un pat şi un dulap. Înainte să alegi elemente suplimentare în dormitor trebuie să te intereseze aceste piese importante. Caută mobilier solid, cu rame din lemn robuste și arcuri din oțel. Piesele de înaltă calitate pot costa un pic mai mult, dar ele tind să se mențină mai bine și să dureze mai mult. Fiecare piesă de mobilier din dormitor ar trebui să le completeze pe celelalte. În caz contrar, camera ta va arăta haotic. Dacă ai o temă de design interior, cum ar fi modern, tradițional sau minimalist  alege piese care se potrivesc cu tema.

  1. Caută calitate

Investeşte în mobilier de înaltă calitate, care va dura mai mult timp. Ştim de la părinţii noştri care au trăit o viaţă întreagă cu acelaşi mobilier tocmai pentru că au ales lemn masiv şi de calitate. Încearcă să eviţi mobilierul care vine în cutii plate sau obiecte din lemn ieftin, cum ar fi placajul gol. Alege mobilier de calitate, va costa mai mult inițial, dar ai de câştigat pe termen lung.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să găseşti mobilierul perfect pentru noul apartament! Cu un buget sănătos, o căutare bună și un ochi pentru calitate, vei reuşi!

Echipa Imobiliare Braşov te aşteaptă pentru a-ţi da informaţii despre complexul Qualis din cartierul Tractorul!