Penthouse

Qualis 2 îți aduce o noutate în ceea ce privește varietatea tipurilor de apartamente. În acest proiect ne-am propus sa îți oferim o locuință spațioasă, modernă,de tip penthouse care să îndeplinească cele mai exigente criterii de selecție ale unui apartament și anume de tip penthouse.

Alegând unul dintre cele 3 tipuri de penthouse disponibile, te vei bucura de o priveliște minunată a Brașovului și de mult spațiu pentru tine și familia ta.

Conceptul de open space se poate regăsi în zona de zi, care este compusă dintr-o sufragerie, spațiu de dining și bucătărie.  Lumina naturală este pusă în valoare de pereții vitrați ai zonei de zi. Terasa amplă îți ofera oportunitatea de a amenaja acest spațiu în mica ta oază de relaxare, de unde poți admira priveliștea minunată a Brașovului. Pentru un plus de confort am dotat cele doua dormitoare cu un dressing, spații multiple de depozitare și două băi.
Suprafata utila 105.65 mp
Balcon 17.17 + 34.25 mp
Am proiectat zona de zi cu zona de dining, sufragerie și bucătărie de tip open space pentru a crea un spațiu primitor, destins și modern. Lumina naturală este pusă în valoare de suprafețele vitrate atât în zona de zi, dar cât și în cea de odihnă. Terasa spațioasă îți oferă oportunitatea de a o transforma în mica ta oaza de relaxare, de unde poți admira priveliștea minunată a Brașovului. Pentru un plus de confort am dotat cele două dormitoare cu dressing, spații multiple de depozitare și două băi.
Suprafata utila 108.41 mp
Balcon 36.01 + 18.41 mp
Zona de zi este compusă dintr-o sufragerie luminoasă, cu spațiu de dinning și o bucătărie de dimensiuni mari, perfectă pentru o familie cu copii. Lumina naturală este pusă în valoare de pereții vitrați ai sufrageriei și bucătăriei. Terasa amplă de 67.98 mp îți dă oportunitatea de a amenaja acest spațiu într-o zonă de relaxare, de unde poți admira priveliștea minunată a Brașovului și a munților. Pentru un plus de confort am dotat cele doua dormitoare cu dressing personal, spații multiple de depozitare și trei băi.
Suprafata utila 126.25 mp
Balcon 67.98 + 7.14 mp