Proiectul Qualis 1

Qualis1 este primul proiect imobiliar din Brașov, gândit să ofere proprietarilor un stil de viață activ, de calitate, îmbinând perfect liniștea și cadrul modern al cartierului. Acest lucru este completat de accesul ușor la toate facilitățile de interes din zona Coresi, facilitățile puse la dispoziție de complex și avantajele apartamentului. Toate menite să-ți ofere un standard înalt de calitate al vieții și un trai frumos și activ în cartier rezidențial Qualis1.
Modelele de apartamente sunt diverse, una, două sau trei camere având structuri diferite, perfect adaptate necesităților viitorilor proprietari. Ție care ți se potrivește?

Noul proiect Qualis 2

Este continuarea proiectului Qualis1. Aceeași calitate, același design modern, doar localizarea se schimbă. Construim Qualis2 mai aproape de toate facilitățile care să-ți ofere un standard înalt de calitate al vieții, vis-à-vis de Coresi Shopping Resort, zona în plină dezvoltare a Brașovului.

În noul proiect Qualis, am integrat mai multe spații verzi, locuri de joacă și zone de relaxare, elemente cheie pentru un stil de viață activ și de calitate. Primele apartamente vor fi predate începând cu iunie 2020. Te invităm să-ți scrii povestea într-un cadru modern.