Tipuri de apartamente

Dacă-ți place să-ți petreci mult timp pe terasa spațioasă admirând priveliștea muntelui și să te bucuri de un spațiu bine organizat, această garsonieră bine configurată poate fi alegerea ideală pentru tine și familia ta. Materiale și finisajele moderne de calitate superioară, îți oferă o notă de confort și transformă spațiul într-unul primitor, destins și modern.
Suprafata construita 43.77 mp
Suprafata utila 38.38 mp
Balcon 3.96 mp
Cu o suprafață generoasă și bine configurată de tip decomandat, această garsonieră îți oferă posibilități multiple de amenajare și de depozitare. Iar dacă ești pasionat de gătit, bucătăria spațioasă te invită să-ți încerci noile rețete. Optând pentru această locuință, te vei bucura de un spațiu generos, modern și luminos.
Suprafata construita 48.19 mp
Suprafata utila 38.63 mp
Balcon Nu
Cu o suprafață generoasă și bine configurată de tip decomandat, această studio îți oferă posibilități multiple de amenajare și de depozitare. Iar dacă ești pasionat de gătit, bucătăria spațioasă te invită să-ți încerci noile rețete. Optând pentru această locuință, te vei bucura de un spațiu generos, modern și luminos.
Suprafata construita 56.19 mp
Suprafata utila 46.39 mp
Balcon 6.21 mp
Iubești să-ți petreci timpul liber acasă? Livingul primitor și spațios îți permite să-l amenajezi inteligent și să-l transformi în locul ideal de întâlnire cu familia sau cu prietenii. Terasa spațioasă, livingul luminos, bucătăria modernă și holul cu spații generoase de depozitare sunt detaliile care contează pentru a te simți minunat la tine acasă.
Suprafata construita 70.43 mp
Suprafata utila 55.58 mp
Balcon 5.28 mp
Cu o structură de tip decomandat și spațios, acest apartament cu 2 camere îmbină armonios toate elementele cheie pentru locuința dorită, perfect adaptată stilului tău de viață activ. Astfel, dormitorul matrimonial este dotat cu dressing propriu modern, oferindu-ți confort și intimitate. Livingul spațios și luminos cu acces pe terasa generoasă este primitor, fiind locul perfect de relaxare sau de petrecere a timpului liber cu familia.
Suprafata construita 73.34 mp
Suprafata utila 60.51 mp
Balcon 8.09 mp
Acest model de apartament cu două camere îmbină armonios zona de zi cu cea de odihnă și-ți oferă un grad crescut de confort si intimitate. Dormitorul este spațios și-l poți decora așa cum ți-ai dorit. O notă aparte de confort este dată de livingul primitor, cu acces pe terasă, cu suprafețe mari, care-ți permite să amenajezi o zonă specială de luat masa.
Suprafata construita 63.66 mp
Suprafata utila 52.57 mp
Balcon 4.76 mp
Decomandat si bine configurat, apartamentul cu 3 camere este conceput pentru a-ți asigura un spațiu primitor, destins și modern, fiind căminul ideal pentru familiile cu unul sau mai multi copii. Gândit cu două terase și două băi, living luminos și primitor, dormitor spațios, acest apartament îți oferă tot confortul și buna stare pentru a te bucura de un stil de viață activ.
Suprafata construita 87.31 mp
Suprafata utila 71.14 mp
Balcon 9.89 mp mp