Începe un stil de viaţă activ în complexul Qualis

La mică distanţă de centrul comercial Coresi Shopping Resort, apartamentele noi din complexul Qualis  sunt potrivite pentru oricine doreşte să înceapă o viaţă activă.

Proiectul nostru va crea apartamentele familiale de două și trei camere  la doar 4 kilometri de centrul orașului și chiar alături de unele școli primare, centre comerciale şi medicale. Este o oportunitate unică pentru familii  să se bucure de apartamente de înaltă calitate într-o locație de invidiat. În plus se pot bucura și de avantajele unei comunităţi active.

Suntem dedicaţi activităţlor de bunăstare. În acest scop am proiectat o dală urbană unde veţi  putea alerga pe pistele ingenios create şi veţi putea fi mereu activi efectuând activități mai intense în spaţiile de relaxare.  Deasemenea am proiectat o pistă pentru biciclete care vă va duce până în centrul Braşovului, de unde, cu uşurinţă, puteţi ajunge pe vârful Tâmpa. Ajunşi pe vârf veţi avea o panoramă magnifică a oraşului Braşov.  Week-endurile şi întregul an arată provocator, nu-i aşa?

Aducem calitate, confort și stil tuturor celor care trăiesc o viață activă. În complexul Qualis veţi face mai mult decât să trăiţi, ne dorim să întâmpinaţi un stil de viaţă activ.  Credem că activităţile de relaxare în complexul de apartamente Tractorul vor face ca oamenii din cadrul comunităţii să se cunoască într-un cadru plăcut. Bineînţeles, acest cadru activ vă va permite să vă conectaţi cu uşurinţă. Veţi face cunoştinţă cu vecinii şi veţi putea construi relaţii de durată cu ei participând la acţiuni de recreere împreună.

Este cunoscut faptul că un copil activ este un copil fericit. Venim în ajutorul familiilor cu copii încurajându-le să fie mai active. În cadrul de activităţi Qualis, copiii vor putea face sport: mersul pe jos şi pe bicicletă, jocurile în aer liber  vor ajuta mult la sănătatea fizică şi mentală a copiilor şi a tinerilor.

Un raport al Sport England din Marea Britanie arată că unul din trei copii face sport mai puţin de 30 de minute. Ne întrebăm atunci care ar fi datele pentru România. Credem că mediul de acasă are un rol semnificativ în creşterea activităţilor fizice. Ne bucurăm să facem parte din viaţa activă a Braşovului, oraş care oferă unul dintre cele mai multe oportunităţi pentru un stil de viaţă activ.

Cum vă veţi petrece timpul acasă? Proiectul nostru profesionist Qualis oferă exemple excelente ale modului în care puteţi face atât de multe pentru a trăi o viaţă activă la domiciliu . Arhitectura spaţiilor de relaxare şi materialele de construcţie de înaltă calitate vă pot oferi o mulţime de idei pentru a crea atmosfera pe care doriţi să o aveţi acasă.

Înregistrați-vă interesul astăzi pentru cele mai recente actualizări ale proiectului nostru si scrieti echipei noastre Imobiliare Brasov.