Viaţa urbană la Qualis

Locuitorii din mediul urban au mai multe opţiuni de deplasare: maşină, transport în comun sau bicicletă. Unii oameni din Braşov preferă să se deplaseze cu maşinile proprii, în timp ce alţii renunţă la acestea şi aleg transportul în comun sau mersul pe jos. Voi, ce alegeţi?

Avantajele proiectului Qualis

Aproape de centrul comercial Coresi Shopping Resort

Complexul de apartamente noi Qualis are în proximitatea lui centrul comercial Coresi care dispune de mai multe facilităţi de transport, atât pentru transportul în comun cât şi pentru maşina personală.  Atunci când veţi deveni proprietarul unui apartament nou, trebuie să aveţi în calcul dacă este necesar să vă deplasaţi cu o maşină sau dacă aveţi acces uşor la mijloacele  pentru transportul în comun.

50 de metri de staţiile Coresi

Nu e uşor iarna sau în zilele ploioase să alergi  distanţe mari până la staţia de autobuz. Ştiţi că urmează o nouă zi încărcată la birou şi în plus aveţi şi stresul de a ajunge la timp pentru a prinde autobuzul. Vă veţi elibera de acest stres pentru că staţiile Coresi sunt aproape şi dispun de patru linii de troilebuze şi două autobuze. Acestea fac legături cu diferite zone ale oraşului şi răspund nevoilor de mobilitate ale comunităţii locale.  

300 de locuri de parcare

Dacă alegeţi să circulaţi cu maşina personală, proiectul Qualis vă oferă siguranţă în ceea ce priveşte parcările. Puteţi alege locurile de parcare supraterane clasice sau pe cele acoperite.

Ruta alternativa

Complexul de apartamente noi Qualis este situat în apropierea unei rute ocolitoare a Braşovului. Astfel, locuind aici, veţi fi norocoşi să evitaţi, la primele ore ale zilei, aglomeraţia în trafic pe arterele principale ale oraşului.

 

Avantajele transportului în comun

Costuri mai mici

Conducătorii auto cunosc foarte bine ce anume implică mentenanţa unei maşini. Deplasarea prin oraşe înseamnă multă bătaie de cap, gropi, opriri bruşte şi multă uzură. Şi, să nu uităm de costurile pentru asigurarea maşinii şi taxele care vin ulterior cumpărării acesteia. Transportul public vă va scuti de aceste costuri, astfel veţi economisi timp şi bani.

Sănătate

Mersul pe jos vă poate ajuta să vă mențineți un stil de viață mai activ!

Eco friendly

Utilizarea mijloacelor de transport este o modalitate excelentă pentru locuitorii oraşului  de a reduce emisiile de carbon.